İçeriğe geç

Çorum Alaca Kaymakamı Kimdir

Alaca Kaymakamı kim oldu?

2018-2020 yılları arasında Ordu/Korgan Kaymakamı, 2020-2021 yılları arasında Bayburt/Demirözü İlçe Kaymakamı, 2021-2024 yılları arasında Yozgat ve Bingöl Vali Yardımcısı olarak görev yapmıştır. 22.07.2024 tarihli ve 08.07.2024 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile ilçemizin kaymakamı olarak atanan Kaymakamımız Sayın Engin TOK,

Çorum Alaca ilçesinin kaç tane köyü var?

İlçeye bağlı 101 köy, ilçe merkezinde ise 7 mahalle bulunmaktadır.

Çorum Alaca’nın nüfusu kaç?

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) 2023 Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi (ADNKS) sonuçlarına göre; Alaca’nın toplam nüfusu 29 bin 952, ilçe ve köylerde erkek nüfusu 14 bin 870, ilçe ve köylerde kadın nüfusu ise 15,82 olarak açıklandı.

Çorum Bayat yeni kaymakamı kimdir?

18 Temmuz

İlçe Kaymakamı kimdir?

İLÇE YÖNETİMİ VE ÖRGÜTLENMESİ Genel ilçe yönetiminin başkanı ve yetkilisi ilçe valisidir. İlçe valisi ilçedeki hükümetin temsilcisidir. İlçe valisi ilçenin genel yönetiminden sorumludur. Bakanlıkların kuruluş kanunlarına göre ilçede gerektiği kadar kuruluş bulunur.

Çorum Boğazkale Kaymakamı kimdir?

PROTOKOLLLISTEBOĞAZKALE BEZIRKSGOUVERNEURSPROTOKOLLLISTE1Emine KARATAŞ YILDIZBezirksgouverneur2Mesut OCAKLIMürgermeister3Tuncer DEMİRBezirksgendarmeriekommandant69 weitere Zeilen

Çorum alaca Alevi mi?

Çorum ili sınırları içindeki bazı Kürt-Kızılbaş-Alevi (yerleşim yerleri) köyleri: Alaca (Hüseyin Abad) ilçesine bağlı Kavili-Gavili-Kavli aşiretine ait Büyük Keşlik (Nesimi Keşlik) köyü, buranın bir koludur. Şıx (Şıh) Çoban Ocağı köyde bulunmaktadır.

Çorum’un en büyük köyü neresi?

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) adrese dayalı nüfus kayıt sistemine göre Çorum’un en büyük köyü Osmancık ilçesine bağlı Öbektaş köyüdür. 2007 yılında nüfusu 2.000 olan köyde şu anda 1.400 kişi yaşamaktadır.

Çorum alaca hangi boydan?

A) ETİMOLOJİK TANIM. ALACA: Hunlarla bağlantılı bir Türk boyu. Baykal Gölü’nün güneyinde yaşıyorlardı.

Çorum Alaca eskiden nereye bağlıydı?

‘Alaca (Hüseyinova), Sivas ilinin Bozok Sancağı’nda bulunmaktadır.

Çorum’un en büyük ilçesi neresidir?

Osmancık, merkez nüfus bakımından Sungurlu’yu geride bırakarak nüfus bakımından Çorum’un en büyük ilçesi oldu. Osmancık’ın nüfusu 30.781 olarak bildirilirken, ilçe merkezi Sungurlu’nun nüfusu 30.456 idi. Toplam nüfus bakımından Sungurlu ilk sırada yer almaktadır.

Çorum Alacada kaç cami var?

İstatistiklere göre Alaca’da 105 cami bulunmaktadır.

Seher Söyler kimdir?

Çankırı/Atkaracalar ve Bursa/Keles ilçelerinde kaymakam yardımcısı olarak görev yaptı. Leicester Üniversitesi’nde yurtdışı eğitimini tamamladıktan sonra Kahramanmaraş’ta kaymakam koordinatörü olarak çalıştı. İçişleri Bakanlığı’nın 18 Eylül 2023 tarihli onayıyla Bayat Kaymakamlığına atandı.

Kaymakam Osman Kurt kimdir?

3 Mart 1996’da Erzurum’da doğan Kaymakam Osman KURT, ilk ve orta öğrenimini Erzurum’da tamamladı. 2019 yılında Gazi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun olan Kaymakam KURT, 2020 yılında Erzurum Valiliği Mülki İdare Amiri adayı oldu.

Çorum Bayat’ın nüfusu kaç?

İlçemizin dağlık kesimi genellikle çam ve meşe ormanlarıyla kaplıdır. Ovalarda ise bozkırlar bulunmaktadır. İlçemizin 2019 yılı adrese dayalı nüfus sayımı sonuçlarına göre nüfusu; toplamda 16, merkezde 5.865, köylerde ise 10.228’dir.

Kaymakam Mesut Bolat nereli?

1988 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. İlköğrenimini Elbistan’da tamamladıktan sonra Malatya Fen Lisesi’nden mezun oldu. 2013 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nden Ekonomi bölümünden mezun oldu.

Saliha Karataş Kaymakam nereli?

Saliha KARATAŞ, 1993 yılında Çorum’un Osmancık İlçesi’nde doğdu.

Furkan Başar Kaymakam nereli?

Kaymakamımız Sayın Furkan BAŞAR İstanbul doğumlu olup aslen Trabzon ili Of ilçesindendir.

Kaymakam Fatih Kaya kimdir?

2018-2020 yılları arasında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Adalet Ön Lisans Programını 23.08.2023 tarihli ve 2023/388 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile tamamladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Talebe Escort